Thuiswerken en een stilteweek thuis

Het werken thuis bevalt me goed: ik kan geconcentreerd werken, kachel lekker aan, tussendoor gezond eten, smoothies of eigen kruidenthee drinken, wandelen met de honden voor een snuif frisse lucht. En dan weer verder achter pc en/of laptop.  
Fijn die techniek, die dat allemaal mogelijk maakt:
– Ik weet door mijn mobieltje, bij het vallen van de eerste sneeuwvlok, dat er een file van 9 kilometer staat en dat er voor gladheid is gewaarschuwd. Sluiproute binnenwegen is dan geen mogelijkheid, want ik zou zo de sloot in glijden. En daar is niet gestrooid natuurlijk …
– Via webmail kan ik de binnengekomen post beantwoorden…
– Inloggen en ik kan berichten op de Facebook-pagina van Amnesty Brabant-Limburg plaatsen! Je moet de buitenwereld toch op de hoogte houden, nietwaar?
– Bezig met een skype-verbinding op kantoor, en ja, die heb ik thuis ook al …
– Een telefoonverbinding met speakers aan en ik ben present bij de vergadering op het secretariaat, via speciale Amnesty-mobiel…
Dus thuis gewerkt en enorm veel werk verzet. Dank je wel ‘weer en verkeer’.

Langzamerhand wordt het winterslaap-tijd, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Nog even 10 december acties, evalueren gedane zaken en voorbereiden die nog gaan komen en Jaarplan schrijven bij Amnesty. De winterslaap begint met onze ‘stilteweek’, een week waarin we elk de stilte in onszelf opzoeken om elkaar weer te (kunnen) ontmoeten tijdens ‘deel’momenten.
Dit jaar plannen we een aantal deelmomenten waarbij jullie welkom zijn. Het wordt een prachtige STILTE-week met veel geluid! (Zie: Agenda Ontmoetingen.)
°