LIET

LIET organiseert ontmoetingen in de vorm van evenementen, projecten en activiteiten.

Voor mij wordt een project interessant als ik er mijn creativiteit bij kan inbrengen. Mijn creativiteit zit in het meedenken in concepten, vanuit bepaalde locaties of in de combinatie van diverse doelgroepen bij elkaar brengen. Een idee van een ander biedt mogelijkheden om op door te borduren, te associëren en bepaalde dingen uit te proberen. Het proces zelf is ook interessant. En het ‘out of the box’ denken, is een kwaliteit die getriggerd wordt en dat is een boeiend spanningsveld.

Vanuit een warm netwerk, zie ik tal van mogelijkheden om boeiende mensen uit te nodigen voor interviews, lezingen, presentaties, expert-meetings, clinics of bijeenkomsten. Het werkgebied strekt zich uit tot België en Nederland, maar wie weet waar het zich nog meer kan ontwikkelen.
Ik organiseer dergelijke ontmoetingen op eigen initiatief, maar ook in samenwerking met anderen. Dat betekent dat ik voorwaarden creëer en organiseer voor mensen met een passie, idee of verhaal. Om te ontmoeten en hun verhaal te delen, voor een liefdevolle, evenwichtige, eerlijke, gezonde, vredige en leuke wereld!

 

Geef een reactie