LIET weer aan de slag?

Een spannende tijd achter de rug! 2 jaar reorganisatie (en een aanlooptijd daar naartoe …) bij Amnesty heeft lang onzekerheid met zich mee gebracht. Naast de vraag of ik wel of niet bij club zou kunnen blijven, betekende het ook onzekerheid of ik wel ‘in bijberoep’ zou kunnen blijven werken, want ‘zonder hoofdberoep, geen bijberoep’. Wat dat betreft klinkt het in België wel logisch. Ik durfde geen projecten aan te nemen of te initiëren.
In maart 2015 officieel werkeloos. Eind mei kreeg ik toestemming van de uitkerende instantie RVA om door te gaan ‘in bijberoep’. YES! Blij blij blij.

Opnieuw aan de slag? Hoe dan? Wat precies? En wat kan ik dan binnen de gestelde voorwaarden van ‘alleen ’s avonds werken’? Waar wil ik mijn schouders onder zetten? Voor mensen met een passie? Wat is mijn eigen passie? Al die ervaring, kennis, talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mezelf: wat ga ik daar dan mee doen? Eigenlijk zelf mijn leven vormgeven, dus …  Bouwvakken, tuinieren, koken, organiseren, gastvrouw zijn, spreken, dirigeren, begeleiden, motiveren, onderwijzen, coördineren, zingen, ontmoetingen veroorzaken, out-of-the-box-denken, kalligraferen, leiding (al dan niet coachend) geven, regelen, mennen, beleving managen en euh … mag het allemaal? Gewoon met alles die ik ben?

Bouwvakken?
Bouwvakken?
Dirigeren?
Dirigeren?
img_1117
Spreken?