Horse Awareness Event 2018 in voorbereiding

Oh wat ben ik trots op het resultaat van het Horse Awareness Event, dat voor de 1ste keer plaats vond in 2017! En nu terugkijkend op het afgelopen jaar, was dit toch wel het hoogtepunt. Naast de geboorte van mijn 2de kleindochter dan, maar daar had ik niet zo’n invloed op natuurlijk ;-)!
Nu zijn we, Team Domein Panhof en ik, al heel hard bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie. Daarnaast is een dierbare vrijwilliger vanuit mijn Amnesty-team, erbij gekomen om de sponsoring te regelen. Mensen die me beter kennen, weten dat ik dat zelf nooit zou kunnen.

Meer en meer mijn gevoel volgend bij mijn bezigheden, heb ik ontdekt dat ik geen planning moet volgen, maar ‘het moment dat ik zin heb in…’. In het begin was dat heel spannend. Want krijg ik mijn werk wel af? Haal ik deadlines? Is structuur en discipline niet essentieel? Raak ik mijn overzicht op het project niet kwijt? Kan ik het wel maken naar anderen toe?
En wat blijkt? Wat ik onder handen heb, gaat bijna als vanzelf. Ik kom makkelijker uit mijn woorden, zit in de juiste sfeer, enthousiasme en creativiteit zijn dan optimaal. Nog geen deadline gemist, maar leg ze mezelf ook niet meer op.

Terug naar het evenement. De flow werkt aanstekelijk. We werken in het team fijn samen en de voortgang zit er goed in. Er is een logo en een huisstijl ontworpen, die professioneel en ‘lading dekkend’ is. Website en Facebookpagina van Horse Awareness Event zijn vernieuwd. Het aantal deelnemers (=standhouders) is al hoger dan begin vorig jaar. Sponsoring levert extra’s op, zodat we de uitbreiding kunnen dragen. Publiciteit is al op gang met flyers, advertenties en artikelen in diverse media, flyers, posters en radio-spot.
En ja, nu ‘rijd ik zelfs reclame’! De rode kleur van mijn Kangoo past natuurlijk perfect bij logo en huisstijl. Een aangepaste versie, en de goede plaktechniek van teamlid voor deze speciale sticker … Voilà! Rijdend door België en Nederland, maak ik reclame voor dit prachtige evenement, waaraan ik creativiteit en mijn organisatie-talenten in kwijt kan!