Afscheid van ‘producer’ en LIET is meer dan ‘werk’

Afgelopen jaar zijn er behoorlijk wat zaken veranderd!
1 verhuisd naar een prachtige plek
2 ik ben gelukkig
3 andere projecten erbij
4 het werk is afwisselend geworden
5 duidelijk waar LIET voor staat
6 eigen baas zijn is een uitdaging en fijn

Door bovenstaande punten heb ik
-afscheid genomen van de ‘Bemoeial’-site (het bleek geen toegevoegde waarde voor LIET, Nathalie en mezelf);
-het idee om als ondernemer ‘op eigen benen’ te kunnen staan omarmd;
-de titel producer afgeschaft, want die dekt de lading niet meer (lijkt een buidel geld te impliceren voor sommigen);
-de Facebook-pagina LIET opgeheven;
-energie en plezier in de projecten die ik initieer of aangenomen heb.

Belangrijk voor mij is dat mijn webstek meer een afspiegeling mag zijn van alles waar ik mee bezig ben. Met ‘Bemoeial’ merkte ik dat mijn bezigheden, vrijwilligerswerk en werk te gescheiden van elkaar verwoord werden. En zo ziet mijn dagdagelijkse (Vlaams is zo mooi!) leven er helemaal niet uit. Bezig met zo bewust en ecologisch mogelijk leven, is ook kiezen voor werk (al dan niet betaald) dat bij mijn overtuigingen en levenswijze past. Het moet kloppen; het mag aansluiten bij de ontwikkelingen en processen die ik doorleef.  Het loopt allemaal in elkaar over, ik werk met dezelfde intentie en inzet. En mijn site mag daar de vertaling van zijn. Ik zal dan ook vaker mijn bespiegelingen delen op deze pagina.

Voortaan zal LIET te vinden zijn op www.LIET.eu. Ook geef ik een ander smoel aan de site (dat is zo fijn van WordPress: je kunt gewoon switchen). Om de overgang niet te abrupt te doen en daardoor bezoekers kwijt te raken, kom je ook met de oude site-naam op deze site.