Adviseren in organiseren

Los van het zelf initiëren van projecten, activiteiten of evenementen, coördineren en organiseren voor anderen, krijg ik de laatste tijd regelmatig vragen om advies.
– Hoe pak ik het aan als ik iets wil organiseren?
– Wat komt erbij kijken?
– Een zaal huren is zo gebeurd, maar hoe kan ik het bekend maken?
– Hoe krijg ik deelnemers?
– Die sociale media rondom zo’n project, moet ik daar echt iets mee doen?

Ik vind deze ontmoetingen heerlijk! Luisteren, doorvragen, en de passie ervaren waar de ander mee bezig is, en dan meedenken. Al brainstormend (euh … is eigenlijk niet het goede woord, want mijn hersenen hebben er eigenlijk niet zo veel mee te maken … wel mijn gevoel en intuïtie), interviewend, samen ‘out-of-the-box-denken’, ontspruiten de ideeën bij de ‘vrager’. Het begin is er.

Dus vanaf heden, ook in LIET’s aanbod: “Adviseren in organiseren”.

Voor meer informatie of een afspraak: 0031-6-15314353 of nathalie@LIET-producer.be